Ako Vylepšiť Bench Press

Obsah:

Ako Vylepšiť Bench Press
Ako Vylepšiť Bench Press

Video: Ako Vylepšiť Bench Press

Video: Ako Vylepšiť Bench Press
Video: JAK ZVEDNOUT VÍC NA BENCHPRESS! 2024, Apríl
Anonim

Bench press je jedným z najobjektívnejších ukazovateľov sily človeka. Bench press pracuje prsné, deltové a tricepsové svaly. A zvyšok tela musí byť pri vykonávaní tohto silového cvičenia držaný v napätí. Ako môžete zlepšiť svoje výsledky na lavičke? Prečítajte si nižšie.

Bench press je jedným z najobjektívnejších ukazovateľov sily
Bench press je jedným z najobjektívnejších ukazovateľov sily

Inštrukcie

Krok 1

Trénujte silové programy. Vašou úlohou nie je zväčšiť objem hrudníka, ramien alebo paží, ale vylepšiť ukazovatele sily, preto by ste sa mali venovať silovým programom. Urobte malý počet súprav s veľkými váhami. Prestávky medzi sériami by mali byť výrazné - niekoľko minút. Každý tréning zvyšujte váhu činky.

Krok 2

Jedzte s rozumom. Ak chcete zvýšiť váhu, ktorú zdvíhate, najskôr zvýšte svoju vlastnú. Aby ste to dosiahli, musíte jesť veľké množstvo bielkovinových jedál. Samozrejme, pretože budete tráviť veľa energie tréningom, budete musieť jesť tiež veľa sacharidov. Neignorujte tiež ovocie a zeleninu.

Krok 3

Pravidelne trénujte. Ak trénujete raz týždenne alebo ešte menej často, ťažko dúfate, že zlepšíte svoj výsledok v tlaku na lavičke. Cvičte najmenej trikrát týždenne. Odborníci zvyčajne trénujú dvakrát denne každý deň okrem víkendov. Preto výsledky počas celej ich športovej kariéry napredujú.

Krok 4

Posilnite cieľové svaly. Trénujte pectoralis major, deltoid a triceps. Mali by byť tiež trénovaní na princípe sily. Cvičenie s činkou, činkami a na strojoch.

Krok 5

Stlačte rôznymi spôsobmi. Na vylepšenie klasického tlaku na lavičke môžete použiť sklonený tlak na lavičke, tlak na lavičke s činkami, tlak v stoji a ďalšie typy lisov. Bench pressy čiastočne trénujú cieľové svaly pre bench press. Čím viac rôznych veľkých a malých svalov vyviniete, tým ľahšie budete zlepšovať svoje výsledky v tlaku na lavičke.

Odporúča: