Ako Odstrániť Brušný Tuk

Obsah:

Ako Odstrániť Brušný Tuk
Ako Odstrániť Brušný Tuk

Video: Ako Odstrániť Brušný Tuk

Video: Ako Odstrániť Brušný Tuk
Video: 10 JEDNODUCHÝCH TIPOV AKO ZHODIŤ TUK A SCHUDNÚŤ EFEKTÍVNE (ep.11) 2024, Apríl
Anonim

Prebytočný tuk v bruchu veľmi kazí vzhľad. Situáciu pomôže napraviť pravidelné cvičenie vrátane cvičení na brucho. Posilňujte brucho najmenej 3-krát týždenne a čoskoro sa brušné svaly znateľne stiahnu a tuková vrstva začne miznúť.

Systematické školenie pomôže dať váš pás do poriadku
Systematické školenie pomôže dať váš pás do poriadku

Inštrukcie

Krok 1

Ľahnite si na podlahu, ruky položte pozdĺž tela, nohy zdvihnite hore. Pri výdychu nohy sklopte, ale nedotýkajte sa podlahy. Pri nádychu znova zdvihnite nohy v pravom uhle. Cvičenie opakujte 15 až 20-krát.

Krok 2

Ľahnite si na podlahu, ruky položte pozdĺž tela, nohy pokrčte v kolenách a zdvihnite ich z podlahy. S výdychom zdvihnite hornú časť tela z podlahy na úroveň lopatiek, ruky natiahnite pred seba na úroveň hrudníka. Zamknite pózu na 1 minútu. Pri nádychu relaxujte. Cvičenie opakujte ešte dvakrát.

Krok 3

Posaďte sa na podlahu, položte ruky za chrbát, natiahnite nohy. Pri nádychu mierne sklopte telo dozadu, nohy zdvihnite nad podlahu v uhle 45 stupňov, ruky natiahnite pred seba. Držte pózu 2 minúty. S výdychom zaujmite východiskovú pozíciu. Cvičenie opakujte ešte dvakrát.

Krok 4

Ľahnite si na podlahu, ruky položte na zadnú časť hlavy, nohy pokrčte v kolenách. Pri výdychu zdvihnite hornú časť tela z podlahy, pravým lakťom sa dotýkajte ľavého kolena. Pri nádychu zaujmite východiskovú polohu tela. Znovu sa zdvihnite a dotknite sa ľavého lakťa pravého kolena. Urobte 20 opakovaní na každú stranu.

Krok 5

Postavte sa rovno, nohy na šírku ramien, pokrčte ruky v lakťoch a položte ich oproti hrudníku. Pri nádychu sa krútte v páse a otáčajte hornou časťou tela doprava. S výdychom zaujmite východiskovú pozíciu. Opakujte krútenie doľava. Urobte 20 zákrutov v každom smere.

Krok 6

Ľahnite si na zem, dlane položte pod zadok, nohy zdvihnite hore. S výdychom zdvihnite boky nahor, držte striešku na 2 sekundy. Pri nádychu zaujmite východiskovú pozíciu. Cvičenie opakujte 15-krát.

Odporúča: