Ako Napumpovať Lýtkový Sval

Obsah:

Ako Napumpovať Lýtkový Sval
Ako Napumpovať Lýtkový Sval

Video: Ako Napumpovať Lýtkový Sval

Video: Ako Napumpovať Lýtkový Sval
Video: Jak tejpovat Achillovu šlachu a lýtkový sval 2024, Smieť
Anonim

Je nemožné si predstaviť harmonicky vyvinuté telo bez dobre napumpovaných lýtkových svalov. Ťažkosti pri práci na lýtkach spočívajú v tom, že rovnako ako žiadny iný sval závisia od genetiky. Okrem toho sa lýtkové svaly používajú každý deň, takže na prečerpanie lýtkových svalov potrebujete veľa trpezlivosti a najsilnejšie zaťaženie. Každý tréning je potrebné zaťažiť sval gastrocnemius tak silno, že po dokončení cvičebného cyklu je chôdza ťažká.

Ako napumpovať lýtkový sval
Ako napumpovať lýtkový sval

Nevyhnutné

predplatné telocvične

Inštrukcie

Krok 1

Postavte sa pod činku so zdvihnutými prstami na nohách. Umiestnite činku na plecia a zdvihnite ju zo stojana. Stojte na špičkách, činku držte na chodidlách a silou tlačte lýtkové svaly. Cvičte čo najpomalšie a každú sekundu kontrolujte pohyb tela. Pomaly sa položte na päty. Vykonajte päť až šesť sérií, každé po desať až dvanásť opakovaní.

Krok 2

Používajte špecializovaný tréningový stroj na lýtka. Upravte výšku bežeckého pásu a váhu, ktorú používa. Postavte sa pod podporu simulátora a dajte prsty na nohách na pódium. Telo svižne tlačte hore, stojte na špičkách a držte si oporu rukami. Na vrchu zmrazte a potom sa pomaly položte na päty. Urobte pätnásť až dvadsať opakovaní a päť až šesť sérií.

Krok 3

Postavte sa jednou nohou na pódium a v rukách držte kettlebell. Stojte na špičkách a pevne stiahnite lýtkový sval. Na vrchole na pár sekúnd zamrznite a pomaly klesajte. Urobte päť až šesť sérií, po pätnásť až dvadsať opakovaní pre každú nohu.

Odporúča: