Aké Cviky Pomôžu Odstrániť Tuk Na Kolenách

Obsah:

Aké Cviky Pomôžu Odstrániť Tuk Na Kolenách
Aké Cviky Pomôžu Odstrániť Tuk Na Kolenách

Video: Aké Cviky Pomôžu Odstrániť Tuk Na Kolenách

Video: Aké Cviky Pomôžu Odstrániť Tuk Na Kolenách
Video: Как убрать второй подбородок. Самомассаж от Айгерим Жумадиловой 2024, Smieť
Anonim

Špeciálne a pravidelné školenie prispieva k tomu, aby vaše nohy boli štíhle, krásne a fit. Nohy sú zvyčajne vypracované iba v problémových partiách, ako sú vnútorné, zadné a bočné stehná, ako aj lýtka. Mnohí zároveň zabúdajú, že krásne sekáčové kolená dodajú nohám konečný a atraktívny obraz.

Odstráňte tuk na kolenách
Odstráňte tuk na kolenách

Súbor cvičení je veľmi ľahký a nezaberie veľa času, ale pri pravidelnom a dennom cvičení je možné pozitívny výsledok zaznamenať už o týždeň.

Cvičenie jeden

Na vykonanie prvého cviku sa postavte vzpriamene, chodidlá sú na šírku ramien. Nohy mierne pokrčíme v kolenách, ruky založíme na boky. Začneme robiť kruhové cviky s kolenami, najskôr 20-krát dovnútra, potom 20-krát von.

Cvičenie dva

Východisková pozícia je státie, chodidlá spojené. Zdvihnite pravú nohu ohnutú v kolene a zafixujte túto pozíciu. Aby sme vystúpili, bez toho, aby sme nohu spustili, začneme ju 20-krát narovnávať a ohýbať. Potom opakujeme cviky na ľavú nohu.

Cvičenie tri

Stojíme pri podpore, nohy spolu, chodidlá od seba, ako v polohe na plie. Stojíme na prstoch na nohách, mierne pokrčíme kolená. Z východiskovej polohy začneme 20-krát pohybovať panvou a zadkom dopredu a dozadu. Pri 20. exekúcii vytiahneme panvu čo najviac dopredu a zdržíme sa 10 sekúnd. Po dokončení požadovaného množstva zostupujeme o 5-10 cm dole. Silnejšie pokrčte kolená a cviky opakujte 20-krát. Pri 20. exekúcii vytiahneme panvu čo najviac dopredu a zdržíme sa 10 sekúnd. Po dokončení sa spustíme o ďalších 10 cm nižšie, čím ešte viac roztiahneme kolená, ale zároveň udržíme polohu chodidiel a 20-krát urobíme pohyby panvou. Pri 20. exekúcii vytiahneme panvu čo najviac dopredu a zdržíme sa 10 sekúnd.

Cvičenie štyri

Postavíme sa rovno, nohy máme na šírku ramien, zdvihneme sa na prsty, mierne pokrčíme kolená. Začíname vykonávať pohyby panvy čo najviac dopredu a dozadu 20-krát. Naposledy potiahneme panvu dopredu a v tejto polohe zotrvávame 10 sekúnd. Potom ideme dole a opakujeme 20 cvikov, pričom nesmieme zabudnúť na 10 sekúnd fixovať panvu pri maximálnom napätí. Po dokončení druhého prístupu postupujeme k tretiemu, ideme čo najviac dole a robíme pohyby panvou tam a späť, na konci zafixujeme polohu panvy dopredu a zostaneme staticky 10 sekúnd.

V čase štvrtého cvičenia sa v oblasti koňa môže objaviť pocit pálenia. Je to normálne a dobré, pretože to znamená, že robíte všetko správne.

Cvičenie päť

Posledné cvičenie je takmer identické s tretím a štvrtým. Avšak v tomto prípade vyložíme nohy dokorán, postavíme sa na prsty a pokrčíme kolená. Panvou sa posúvame 20-krát dopredu a dozadu, potom sa na 10 sekúnd fixujeme v polohe maximálneho napätia panvy vpredu.

Potom ideme dole a cviky opakujeme, pričom nezabúdame na statiku 10 sekúnd. Posledný prístup by mal byť v maximálnom svalovom napätí. Aby ste to dosiahli, choďte čo najnižšie dole a urobte 20 panvových pohybov tam a späť. A samozrejme nezabudnite držať panvu vpredu 10 sekúnd. Teraz z napätia potrasieme nohami a urobíme ľahký strečing pre nohy.

Odporúča: