Ako Napumpovať Kettlebell

Obsah:

Ako Napumpovať Kettlebell
Ako Napumpovať Kettlebell

Video: Ako Napumpovať Kettlebell

Video: Ako Napumpovať Kettlebell
Video: Ako cvičiť s Kettlebellom (Sveltus Soft Kettlebell) Fit Plus 2024, Smieť
Anonim

Mnoho ľudí má vo svojom domácom arzenáli kettlebell. Ale nie každý vie, ako začať triedy a v budúcnosti sa dostať do dobrej formy. Ak to chcete urobiť, môžete postupovať podľa približného vzoru cvikov s kettlebellmi. Ak ich budete robiť pravidelne a svedomite, stanete sa silnejšími, odolnejšími a atraktívnejšími.

Ako napumpovať kettlebell
Ako napumpovať kettlebell

Je to nevyhnutné

kettlebell, túžba po budovaní svalov

Inštrukcie

Krok 1

Prvý deň vášho tréningu začnite zdvíhaním v ramenách: za týmto účelom si položte na nohy medzi nohy dve závažia, vykĺbte si chrbát, prehnite sa, zoberte závažie, jedno zdvihnite na rameno a druhé držte vo svojom spustená ruka. Striedajte lisy striedaním rúk. Osemkrát v troch prístupoch.

Krok 2

Druhý cvik: predkloňte sa, vykonávajte striedajúce sa rady kettlebell s opaskom. 8-krát každou rukou pre tri sady.

Krok 3

Cvičenie 3: Vykonajte alternatívne stlačenie každej ruky smerom hore od ramena päťkrát. Vezmite tri sady.

Krok 4

Druhý deň. Vezmite kettlebell do pravej ruky, zdvihnite ho nad hlavu, narovnajte. Vykonajte plynulý drep, postupne si sadnite a ľahnite si na chrbát. Ďalej urobte toto cvičenie v opačnom poradí. Zmeňte ruku. A tak päťkrát každou rukou. Cvičenie opakujte trikrát.

Krok 5

Kráčajte s dvoma kettlebellmi pol hodiny.

Krok 6

Tretí deň. Striedavé lisy na plecia vykonávajte osemkrát každou rukou (tri série).

Krok 7

Dôraz kladte na ležanie, opierajte sa o rukoväte kettlebells, osemkrát striedajte ťahy s kettlebell k pásu. Urobte to trikrát.

Krok 8

Kývajte závažím. Za týmto účelom si dajte dve závažia medzi nohy na podlahu, predkloňte sa, pokrčte kolená, pokrčte chrbát, zdvihnite hlavu, urobte malý švih dozadu, potom narovnajte a vráťte kettlebell dopredu a hore na úroveň hrudníka. Vráťte sa do východiskovej polohy. Vykonajte toto cvičenie desaťkrát v troch sériách.

Krok 9

Ak chcete svoje hodiny využiť naplno, postupujte podľa týchto tipov. Necvičte s kettlebellmi každý deň. Ak sa chcete vyhnúť preťaženiu, urobte prvý deň v pondelok, druhý v stredu a tretí v piatok. Kombinujte cviky s kettlebell s inými činnosťami: sila, príťahy a pod.

Odporúča: