Krásne Boky Za 15 Minút Denne

Obsah:

Krásne Boky Za 15 Minút Denne
Krásne Boky Za 15 Minút Denne

Video: Krásne Boky Za 15 Minút Denne

Video: Krásne Boky Za 15 Minút Denne
Video: Шашлык по-Кавказски за 30 минут! Вкусно, сочно и быстро. 2024, Apríl
Anonim

Absolvovanie týchto 4 jednoduchých, ale efektívnych cvikov trvá len 15 minút denne. Po chvíli môžete zvýšiť záťaž a zapojiť sa za 20 a potom za 30 minút. Hlavnou vecou je robiť komplex pravidelne a výsledky na seba nenechajú dlho čakať.

Krásne boky za 15 minút denne
Krásne boky za 15 minút denne

Inštrukcie

Krok 1

Na vonkajšie stehno

Ľahnite si na bok, zdvihnite jednu nohu o 25 cm od podlahy. Teraz nohu položte dole a potom sa vráťte do východiskovej polohy. Opakujte 8-krát. Potom z východiskovej polohy (keď je noha hore) zdvihnite nohu ešte vyššie - tiež 8-krát. Opakujte 4 krát pre každú nohu.

Krok 2

Na vnútorné stehno

Ľahnite si na chrbát, nohy zdvihnite hore, ponožky pretiahnite cez seba. Mierne pokrčte kolená. Vezmite jednu nohu do strany, potom sa vráťte do východiskovej polohy. Opakujte 15 krát. Cvičte aj na druhú nohu 15-krát. Teraz cvičte s dvoma nohami naraz. Opakujte 15 krát.

Krok 3

Na zadoček

Kľaknite si na kolená, opierajte sa o predlaktie. Vezmite jednu ohnutú nohu hore, vytiahnite prst smerom k sebe. Pohybujte nohou s malou amplitúdou hore a dole. Opakujte 15-krát, potom vykonajte cvik na druhú nohu. Opakujte 3x pre každú nohu.

Krok 4

Strečing

Posaďte sa s nohami pokrčenými v kolenách, chodidlá sa opierajte spodnou časťou o seba. Lakte si položte na kolená. Nakloňte telo dopredu. V tejto polohe vydržte 30 sekúnd.

Odporúča: