Ako Cvičiť Na Bežeckom Páse Pri Chudnutí

Obsah:

Ako Cvičiť Na Bežeckom Páse Pri Chudnutí
Ako Cvičiť Na Bežeckom Páse Pri Chudnutí

Video: Ako Cvičiť Na Bežeckom Páse Pri Chudnutí

Video: Ako Cvičiť Na Bežeckom Páse Pri Chudnutí
Video: Najlepšie cviky na chudnutie! PRAVDA ODHALENÁ!!! Tréning, kardio, tipy na vyrysovanie svalov. 2024, Apríl
Anonim

Bežecký pás je všestrannou alternatívou ranného joggingu. Rozdiel je len v tom, že záťaž sa musí zvyšovať pomalším tempom ako pri bežnom behu, pretože s tým druhým môžete spomaliť a zvoliť čas odpočinku, zatiaľ čo na bežiacom páse musíte manuálne nastaviť rýchlosť, inak pobehnete všetko čas v jednom rytme.

Ako cvičiť na bežeckom páse pri chudnutí
Ako cvičiť na bežeckom páse pri chudnutí

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr nezabudnite, že pred každým sedením musí byť na bežiacom páse rozcvička. Natočte telo, natiahnite bedrové a ramenné kĺby a nezabudnite zahriať kolená.

Krok 2

Ak je to možné, použite na bežiacom páse členitý rytmus. Maximalizujete tak svalový stres. Ak takýto režim nie je k dispozícii, zmeňte ho manuálne. Najskôr nastavte pomalý režim, potom - stredný, prepnite na rýchly päť až desať minút, potom - opäť stredný. Prepínajte medzi stredným a rýchlym tempom, aby ste dosiahli maximálny výdrž a chudnutie.

Krok 3

Určite dodržiavajte správnu stravu: vzdajte sa ťažkých a tučných jedál, pokúste sa obmedziť na mäso a sladké jedlá. Pite čo najviac vody, aby ste vyrovnali stratu tekutín počas cvičenia. Nejedzte nič hodinu a pol pred a hodinu a pol po tréningu. Nejedzte nič po šiestej večer, v prípade silného hladu si dajte sušené ovocie alebo zeleninu. Je vhodné cvičiť večer na bežiacom páse, aby ste spálili všetky kalórie nahromadené počas dňa a minimalizovali tak množstvo v tele.

Odporúča: