Efektívne Cvičenie V Páse

Efektívne Cvičenie V Páse
Efektívne Cvičenie V Páse

Video: Efektívne Cvičenie V Páse

Video: Efektívne Cvičenie V Páse
Video: Rado Suchy &Miro Škovira-Fly trening ( cvičenie v závesnej šatke) 2024, Apríl
Anonim

Čo dievča nesníva o tenkom páse? A vlastne vôbec nezáleží na tom, akú postavu máte, osí pás bude vždy úžasnou dekoráciou vášho obrazu a dodá vám aj ženskosť a sexualitu. A aké milé šaty a tuniky s opaskami sa dajú nosiť s tenkým pásom!

Efektívne cvičenie v páse
Efektívne cvičenie v páse

Ako teda dosiahnuť tento pás doma? V skutočnosti existuje množstvo veľmi efektívnych cvikov, ktoré zmenšia váš pás, urobia ho ženskejším a dodajú telu požadované krivky.

Začnite svoju triedu rozcvičkou. Behajte na mieste, skákajte, natiahnite ruky a nohy. Hlavnou vecou nie je preháňať to. Potom začnite. Najskôr si urobte cviky na rotáciu trupu, ktoré každý pozná už od detských cvičení. Takéto cviky však pomáhajú formovať tenký pás.

Nasledujúce cvičenie vám môže pripomínať brušné tance: vtiahnite si bruško a vyčnievajte ho. Urobte to čo najrýchlejšie. Tiež v boji o tenký pás by bolo fajn napumpovať horné a dolné brušné svaly, zahrňte preto tieto cviky do svojich hodín.

Ak máte voľný čas napríklad na pozeranie filmu, využite tento čas užitočne: roztočte obruč alebo hula-obruč na pozadí filmu. Hula-hoop sa považuje za najefektívnejšie cvičenie na získanie osieho pásu.

No, na záver, môžete sa točiť na zdravom disku (ak ho samozrejme máte). Poskytuje tiež značný účinok.

Vykonaním sady takýchto jednoduchých cvikov minimálne každý druhý deň si všimnete, že sa váš pás citeľne zmenší. Ale v boji o pás nezabudnite na zvyšok tela, snažte sa im venovať rovnakú pozornosť.

Odporúča: