Ako Hojdať Biceps Bez činiek

Obsah:

Ako Hojdať Biceps Bez činiek
Ako Hojdať Biceps Bez činiek

Video: Ako Hojdať Biceps Bez činiek

Video: Ako Hojdať Biceps Bez činiek
Video: NEJLEPŠÍ 3 CVIKY NA BICEPS PRO VELKÝ OBJEM 2024, Apríl
Anonim

Biceps je jednou z prvých vecí, ktorej sa začiatočnícki športovci venujú počas tréningu. Veľké a silné bicepsy sú snom každého človeka. Aby ste ich načerpali, odporúčajú sa vo svoj prospech činky. Pokiaľ ich ale neexistuje spôsob, ako sa dá využiť, je celkom možné hojdať biceps bez činiek.

Ako hojdať biceps bez činiek
Ako hojdať biceps bez činiek

Je to nevyhnutné

  • - bar
  • - vodorovná lišta
  • - tyč E-Z

Inštrukcie

Krok 1

Použite činku E-Z. Vzhľadom na charakter zakrivenej tyče poskytuje pohodlnejšiu polohu zápästia ako rovná tyč. Ber to s priamym úchopom. Stojte rovno s ramenami dozadu. Zdvihnite latku, kým sa päste nedotknú vašej kľúčnej kosti. Pomaly ju sklopte. Tento cvik opakujte pre šesť sérií po sedem až osem opakovaní.

Krok 2

Jedným z možných spôsobov načerpania bicepsu je aj vodorovná tyč. S vysokými opakovaniami a zostavami a visiacou hmotnosťou na páse môžete zvýšiť biceps pomocou priameho alebo reverzného úchopu. Chyťte vodorovnú tyč úzkym úchopom a pomaly sa ťahajte hore, pričom ovládajte pohyb po celej jeho amplitúde. Kľúčom k tomuto cvičeniu je zameranie sa na to so svalmi bicepsu. Urobte sedem až osem sérií po desať až dvanásť opakovaní.

Krok 3

V prípade, že obidve vyššie uvedené metódy nie sú možné, použite rovnú činku. Vezmite to do rúk jednoduchým úchopom a zdvihnite rovnakou technikou ako s tyčou E-Z. Natiahnite si biceps silou. Urobte päť až šesť prístupov, každé s ôsmimi opakovaniami.

Odporúča: