Najlepší Spôsob, Ako Vytvoriť Abs

Obsah:

Najlepší Spôsob, Ako Vytvoriť Abs
Najlepší Spôsob, Ako Vytvoriť Abs

Video: Najlepší Spôsob, Ako Vytvoriť Abs

Video: Najlepší Spôsob, Ako Vytvoriť Abs
Video: Агророгоскоп нарезки и укоренения черенков в октябре 2021 года Плюс способ укоренения осенью 2021 2024, Apríl
Anonim

Slabý lis negatívne ovplyvňuje prácu vnútorných orgánov, stav chrbtice. Lis je potrebné správne rozkývať. Počas tréningu by mali byť vypracované všetky partie: dolné, horné brušné svaly a bočné brušné svaly. Cvičte 2 - 4 krát týždenne a po niekoľkých dňoch si všimnete, že vaše bruško sploštilo a cítite sa oveľa lepšie.

Lis môžete načerpať pomocou špeciálnej sady cvičení
Lis môžete načerpať pomocou špeciálnej sady cvičení

Pracujte s horným a spodným lisom

Ľahnite si na chrbát, ruky natiahnite hore pred seba, pokrčte kolená, chodidlá položte na podlahu. Pri výdychu natiahnite telo dopredu, mierne stúpajte nad podlahu, vytiahnite koleno pravej nohy k sebe. Nadýchnite sa a znížte sa. Pri nasledujúcom výdychu znovu zdvihnite telo, smerujte ľavé koleno k hrudníku. Cvičenie musí byť vykonané 10-krát v každej variante.

Ruky dajte za hlavu, nohy majte v rovnakej polohe. Pri výdychu si pritiahnite obe kolená k hrudníku a pri nádychu položte chodidlá na povrch podlahy. Cvičenie opakujte 25-krát.

Predchádzajúcu verziu trochu skomplikujte. Pri výdychu zdvihnite telo z podlahy a tiež kolená ťahajte k sebe. Pri nádychu zaujmite rovnakú pozíciu. Pri zdvíhaní sledujte polohu lakťov, držte ich presne do strán. Stiahnutie tela by malo byť dôsledkom napätia lisu, nie krku. Cvičte 25-krát.

Prekrížte si ruky na hrudi. Vydýchnite a zdvihnite telo z podlahy, pri nádychu ho sklopte. Pri cvičení sa snažte držať bradu blízko spodnej časti krku. Dokončite 20 výťahov.

Dlane si dajte pod zadok a chodidlá vyložte nad podlahu asi v 70-stupňovom uhle. S výdychom potiahnite ľavú nohu k sebe a zároveň pokrčte koleno. Pri vdychovaní ho opäť položte nad podlahu. Rovnaký pohyb vykonávajte pravou nohou. Cvičenie opakujte ešte 24-krát.

Cvičenie pre šikmé brušné svaly

Sadnite si, pokrčte kolená, ruky majte pred sebou, lakte smerujte do strán. Pri nádychu trochu stiahnite telo dozadu, pri výdychu priblížte telo k bedrám, otočte hrudník doľava a pravým lakťom sa dotknite ľavého kolena. Nadýchnite sa a znova vezmite telo späť. Pri výdychu sa priblížte k pravému stehnu, ľavým lakťom sa dotknite pravého kolena. Cvičte 10-krát v každej variácii.

Položte si chrbát na zem, dajte ruky za hlavu a natiahnite nohy. S výdychom zdvihnite ľavú nohu nahor, hornú časť tela zdvihnite z podlahy, pravý lakeť natiahnite na stehno. Keď sa nadýchnete, znížte sa. Vykonajte tento pohyb 15 krát. Potom cvik opakujte na druhú stranu.

Odporúča: