Zostava Belgicka Na EURO UEFA

Zostava Belgicka Na EURO UEFA
Zostava Belgicka Na EURO UEFA

Video: Zostava Belgicka Na EURO UEFA

Video: Zostava Belgicka Na EURO UEFA
Video: Where Fans Play l UEFA EURO 2020 l TikTok 2024, Smieť
Anonim

Belgický futbalový tím predviedol dobrý výkon na majstrovstvách sveta 2014, ktoré sa konali v Brazílii. Wilmotsov tím sa dostal do štvrťfinále. V súčasnosti Belgičania rátajú s úspechom na európskom šampionáte 2016.

Zostava Belgicka na EURO UEFA 2016
Zostava Belgicka na EURO UEFA 2016

V posledných rokoch má belgický národný tím brilantný výber hráčov. Hráči svetovej úrovne sú združení v každej línii tímu, čo z Belgicka robí jedného z kandidátov na najvyššie priečky serióznych turnajov. Na UEFA EURO 2016 Belgičania opäť zhromaždili tím, ktorý je schopný rovnocenných súťaží s poprednými európskymi futbalovými mocnosťami.

Zostava Belgicka na EURO UEFA 2016 má troch brankárov na vysokej úrovni. Prvé číslo tímu - Thibaut Courtois, ktorý hrá za londýnsku Chelsea. Medzi ďalších brankárov patria Simon Mignolet (Liverpool) a Jean-François Gillet (Mechelen, Belgicko).

Kapitán národného tímu Vinsan Company nebol zaradený do prihlášky na EURO 2016. Skúsení obrancovia Manchestru City majú zranenie. Aj keď sú zdravotné problémy skúseného obrancu pre belgický káder vážnou stratou, táto skutočnosť neveští nič dobré pre katastrofu v obrane. Konečná zostava obsahuje mená ďalších dôstojných futbalistov. Toby Alderweireld a Jan Vertongen prežili dobrú sezónu s Tottenhamom, Thomas Fermalen hral za Barcelonu. V tíme boli okrem nich aj obrancovia: Jason Denayer (Galatasaray), Jordan Lukaku (Ostende), Tom Meunier (Club Brugge), Christian Cabasele (Genk) a Laurent Seaman z Liège Standard.

V zálohe národného tímu sú aj futbalisti na vysokej úrovni. Moussa Dembele zastupuje Tottenham, od ruského Zenitu po národný tím Axel Witsel, od Rómov - Raja Nainggolana, Manchester United delegoval do národného tímu Murana Fellainiho a mešťanov z Manchestru Kevina De Bruyneho. Medzi ďalších záložníkov patria Yannick Ferreira-Carrasco (Atlético) a jeden z najlepších záložníkov našej doby Eden Hazard (Chelsea).

Belgicko oznámilo na UEFA EURO 2016 päť útočníkov. Medzi nimi sú hráči z klubov vo Francúzsku, Anglicku a Taliansku. V Liverpoole hrajú naraz dvaja belgickí útočníci národného tímu UEFA EURO 2016: Christian Benteke a Divok Origi. Romelu Lukaku z anglického Evertonu, Dries Mertens z Neapola a Misha Bachuai z Marseille.

Odporúča: